rechts lange bocht, links korte bocht..
lieve allemaal!
Hier weer een verhaal van een hele happy roos!!! (missen jullie mijn schaterlach al?? :p )
Het is echt zoo heerlijk hier!! wou dat jullie hier allemaal konden zijn om met me mee te genieten! Ik heb weer heel veel foto's erbij, maar omdat in de meeste internet cafe's de desktop afgesloten is kan ik ze er helaas niet opzetten.. hoop zeer binnenkort.. ;)
Nou, onze camper hebben we dus gehuurd. dat was nog een heel gedoe. Omdat mijn creditcard het niet deed waren we verplicht om een maximale verzekering af te sluiten voor dat ding.. (lees: omgerekend 350 euro per persoon) dus dat was wat minder... maarja, uiteindelijk is het wel een heel avontuur met een camper op stap!! de mindere kant: 's avonds laat nog opzoek naar een camping of perkeerplek waar we mogen staan (als je verkeerd staat riskeer je een dikke boete), 's ochtend geen lekkere warme douche om je wakker te maken en de camper is niet heel ruim... maar positieve kant: we kunnen gaan en staan waar we willen, we hoeven niet meer met onze zware rugzakken rond te wandelen, 's ochtends word je wakker naast het strand (inplaats van een muf hostel) en neemt lekker een frisse (koude) duik in de zee.. en omdat we een dakraam hebben kunnen we slapen onder de sterren... heerlijk dus!!!
We hebben afgelopen dagen heel wat rondgereden.. eerst vanaf melbourne the great ocean road gedaan, echt prachtig, maar wel eng naast een afgrond rijden... en vervolgens naar philip island gereden.. Beetje afgezaagd als ik weer zeg dat het hier prachtig is, maar dat is het gewoon.. Gisteravond lekker pizaatje gehaald en met zonsondergang op het strand opgegeten.. vervolgens nog even wat gedronken in een club en toen heerlijk geslapen onder de sterrenhemel.. perfecte leventje zou ik zeggen ;)
Nou... ik kan nog heeeeel veel meer vertellen, maar het internetcafe wordt nu gesloten, dus volgende keer meer!!! En foto's hoop ik!
Dikke kus!!
Hoiiiiiiiiiiiiiiiiii lieverdje!
Jezus, had mn emailadres opgegeven zodat ik een mail zou krijgen als je iets nieuws op de blog plaatst, maar dat komt dus niet echt aan. En ik jou maar mailen, en denken dat je nooit op internet bent ;).
Wauw, je verhalen klinken echt vet, wish I was there! Geniet echt van alles wat je daar ziet en doet, en plaats snel foto's!
Verder wilde ik nog ff zeggen dat ik je echt heeeeel erg mis, ik krijg bijna een brokje in mn keel als ik er aan denk... Ik mis je vooral op mn vrije vrijdagen en natuurlik al die keren dat ik je wil bellen over van alles en niks :). Nu ga ik maar lekker BNN kijken, spuiten en slikken enzo ;). Wish u were here babe, mail je snel!
Love u! xxx
hooooi schat
Het is NL echt blehhh weer, het is gelukkig niet meer zo koud maar het regent wel :S. Echt super chill dat je daar zo kan genieten van het weer :).
kus
He Roozie!!
Vet dat je het zo naar je zin hebt daaro!
Wij vermaken ons ook opperbest in Z-A!!
Ik mis je wel en ook je lach ja, maar ik had 1 dag een goede vervanger.
onze jungle-gids had ook een lach zoals wij twee! haha, echt super lachen.
All the way in bolivia, wie had dat gedacht!
spreek je laters
kus!